Kunst kaarten
Een ondersteuning in jouw proces.


Vanuit de schilderijen zijn de dierkaarten ontstaan. De schilderijen beelden vele verhalen uit. Elk schilderij heeft zijn eigen thematiek waarin veel mensen hun eigen situatie herkennen. Zo heeft elk dier zijn eigen karakter, kwaliteit en tactiek om een bepaalde situatie het hoofd te kunnen bieden. Van dieren kunnen we wat dat betreft veel leren. 

De kaarten hebben een energetische werking en kunnen het proces waar je in zit ondersteunen. Op de voorzijde van de kaart staat een afbeelding van een dier schilderij, op de achterzijde een intuitieve boodschap. Deze boodschap is ontstaan tijdens het proces van schilderen.
Door een kaart in een ruimte te plaatsen kan het zijn werk doen.
Anders dan bij een dek intuïtieve kaarten, die vaak voor een dag of een kortere tijd getrokken worden, werkt een dierkaart een langere periode door. Het helpt je door een fase in je leven, transformeert, geeft je kracht en aanwijzing zodat je vrij kunt geven wat op dit moment jouw leven niet meer ondersteunt. De kaarten worden energetisch als kracht(ig) ervaren. Je kan ze op een speciaal plekje (je altaar) neerzetten met een kaarsje of bloemetje. Ook worden ze wel ingelijst en aan de muur opgehangen. Elk dier heeft zijn specifieke kwaliteit om jou te helpen. Bij het kiezen van een kaart kan je je gevoel te laten spreken. Welk dier spreekt jou aan?

Elke kaart heeft zijn eigen thema, zijn eigen kwaliteit:
Uitgebreide beschrijving van elke kaart kan je hier vinden op 


Afmeting: 14x22cm. en 15x15 cm.
Een kaart is 6,95 euro per stuk (=excl. verzendkosten).
Om een kaart te bestellen, stuur je een email naar mwesterveld@kpnmail.nl  o.v.v. welke kaart(en) je zou willen ontvangen, het aantal en het adres waar het naar toe verzonden kan worden.
Na overmaking van 8,87 euro (= incl. verzendkosten binnen Nederland) op NL42TRIO 0391 2104 67, t.a.v. G.W.H. Westerveld o.v.v. dierkaart, wordt de kaart met een gebruiksaanwijzing binnen enkele dagen naar je toegezonden (mits voldoende op voorraad).