Op mijn wandelingen langs de rivier verzamel ik mooie rivierstenen. Vaak zijn ze nog helemaal bedekt met witte laag slib. Met water en zand was ik ze schoon in de rivier waarna de steen pas zichtbaar wordt. Daarna wordt de steen omspannen met leer en is dan klaar om met olieverf beschilderd te worden. De afbeelding stellen we in overleg samen en kan geheel naar jouw wens gerealiseerd worden. Daarbij kan je denken aan bijv. een geboortesteen of als een herinnering aan iemand die je dierbaar is. Een huisdier of je krachtdier. Ik maak graag persoonlijke kunst en stem daarbij af op jouw wens of verhaal zodat er een bijzondere schildering ontstaat. Geen 1 steen is hetzelfde, wat je krijgt is iets unieks. Alles is handgemaakt, ook het mooie verpakkingsdoosje waarin de steen komt te liggen. De bovenkant van het doosje is van stof en kan in hetzelfde thema beschilderd worden. Daarnaast krijg je een mooie quote passend in het thema en boodschap bijv. van het dier erbij. Een uniek cadeau voor jezelf of om weg te geven aan iemand die je dierbaar is of iemand die wat steun kan gebruiken op dit moment.

De prijs van een beschilderde riviersteen begint bij 42,50 voor een steen van ca. 6x7 cm. met een doosje. In overleg is een groter formaat mogelijk. Prijs is dan afhankelijk van de grote van de steen en je wensen voor de afbeelding. Rivier stenen zijn een natuurproduct en kunnen in kleur en vorm afwijken van de foto.

Met River Stone Art laat ik mijn liefde voor het schilderen stromen in een uniek geschenk speciaal voor jou.

Heb je belangstelling in een River Stone,of heb je een vraag neem gerust contact met me op. Samen kijken we naar wat er mogelijk is.